Atsakomybės:
- - Pusryčių ir vakarienės gaminimas Švedijoje dirbantiems darbuotojams iš Lietuvos bei užsienio šalių (apie 60 darbuotojų).
- - Meniu sudarymas ir produktų pirkimo organizavimas.
- - Švaros ir tvarkos palaikymas darbo vietoje ir apgyvendinimo patalpose.
- - Sezoninis darbas nuo balandžio iki liepos mėnesio.
Iš jūsų tikimės:
- - Virėjo patirtis, patiekalų kokybės užtikrinimas.
- - Gebėjimas dirbti savarankiškai.
- - Sąžiningumas, atsakingumas, darbštumas.
Mes siūlome:
- - Legalų darbą su visomis socialinėmis garantijomis.
- - Darbo užmokestį nuo 1700 Eur (atskaičius mokesčius) per mėnesį.
- - Kelionės, apgyvenimo ir maitinimo išlaidų apmokėjimą.
- - Aprūpinimą darbo priemonėmis.
- - Darbo vieta apgyvendinimo patalpose.